Christians liv.blogg.se

2022-01-19
08:00:00

Frukost.

God morgon, god morgon. 😀
 
Visst Ă€r det hĂ€rligt att variera sina frukostar beroende pĂ„ om man Ă€r ledig eller ska arbeta. Jag har testat att Ă€ta havregrynsgröt med russin, toppade med flytande honung och detvar supergĂŽtt. Kan varmt rekomendera flytande honung som sötningsmedel för det Ă€r ju lite nyttigare men det kanske bara Ă€r jag som inbillar mig det. 😂
 
Men gröt Àr ju en underskattad matrÀtt, jag har alltid undrat varför den Àldre generation Ät gröt till frukost men nu börjar jag förstÄ det mer och mer. Det Àr lÀtt att tillaga och det gÄr att variera en massa med va man vill ha i den. Det Àr ju bara fantasin som sÀtter grÀnser. Sedan sÄ Àr jag mÀtt lÀngre nÀr jag har Àtt gröt och tvÄ Àgg, det Àr min lyxfrulle som det ser ut just nu. Det kanske inte Àr sÄ att det drar i mungiporna av  Äh sÄ gott det Àr. Men sedan blir man ju lite less pÄ att Àta samma saker varje morgon men vi mÀnniskor Àr ju vanedjur och gör ju nÀstan alltid som man alltid har gjort. FörÀndringar Àr ju nÄgot som man kanske inte alltid ser fram emot eller vill genomgÄ. Men jag kommer nog fortsÀtta med att Àta gröt vissa dagar för att variera mig lite nÀr det kommer till vad jag Àter till frukost. 
 
SÄ gröt kommer att ingÄ in min frukost planer framöver, jag kÀnner att det fÄr mig att mÄ mycket bÀttre nÀr jag Àter en stadig frukost. 
 
 
Kommentera inlÀgget hÀr:
Namn: Kom ihÄg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: