Christians liv.blogg.se

2018-08-06
13:01:32

Vart är det på väg?

Hejsan.
 
Ledsen att det är ett tag sedan jag var inne men nu är det ju sommar och vädret är ju underbart skönt och svetten den lackar. Sen tar vi semestern lite som den kommer, sen är det en massa andra saker som har kommit vägen och några förändringar i vårt liv. Ganska skönt att ta dagarna lite som de kommer och inte ha en massa måsten som ska göras hela tiden för då känns det inte som man är ledig. Vi har firat mig som fyller 30 senare i år och sonen som blev 2-år. Känns ju ganska konstigt att fira så långt innan kanske lider av en 30-års kris vad vet jag men inget som jag har märkt av iallafall. Men det var bättre att kunna ha kalaset i trädgården än att hyra en lokal när mörket faller på i vinter. 
 
Jag anser att vi befinner oss i ett dilemma bensinpriset skjuter i höjden, mjölken blir klumpig innan den passerat utgångsdatum, grillförbud, vattningsförbud. Känns som världen är på väg att välta över om det vore så att den var platt. Jag menar att inte kunna grilla är ju en skam mer det finns ju el-grill men jag sällar mig till skaran som inte tycker det smakar lika gott på en elgrill som med kol eller briketter sen så ökar ju slaktköerna för människor köper ju inte en grillbit och steker. Sen är det nog så att svenska folket tränar mer och mer för det måste bäras en massa pet-flaskor med vatten för det hinner inte att fyllas på i hyllorna. Jag menar är det inte bättre att dricka vatten direkt ur kranen eller tappa upp vattnet på en egen flaska och bära omkring på. Men antar att det är semesterfirare som köper sitt vatten på flaska för det är ju inte alltid så lätt att kunna fyllla på sin vattenflaska.
 
Tror att det kommer bli så här tyvärr, vi kommer få en extram torra sommrar, vattenbrist, grillförbud och en massa andra saker som kommer att komma upp. Rom byggdes ju inte på en dag och börjar det med en sak så kommer det att komma andra saker också. Ne nu är det bäst att göra lite nytta för nu är rasten slut.