Christians liv.blogg.se

2019-05-30
08:23:27

Morsdag

God morgon.
 
Som alla vet har det ju varit morsdag tydligen, lite jobbigt att hele ti`n bli påmind fast det har legat i mitt bakre hôve att det är kanske dags att kirra en present men vad?
Så min hjärna fick arbeta på högintensiv nivå i ungefär tre veckor det var jobbiga veckor. 
För det är ju alltid lika svårt att köpa saker till sin egen mor och barnens mor, men det är ju ungefär som att köpa presenter till födelsedagar det är lika svårt.
 
Men som sagt det kom ju saker som att ingen idè att köpa blommor och choklad för det är ju så chlichè men vad jag gör man när hjärnana har gått ut i strejk och brunnen har sinat. För blommor var ju inget som skulel komma med hem för det fanns det ju så många av och det är ju ungefär som att vill du följa med hem så du kan dö. Smycken är inget heller som står högt på listan för de används inte heller för här hemma är det snarare att det är jag som bär en massa smycken.
 
Var ju tvungen att hitta en bra present men ändå så att den skulle komma till användning för annars blir det att den hamnar långt in i ett skåp eller garderob.Så det fick bli en sådan här, fast jag fick piken att det är nog fler som kommer att använda den.