Christians liv.blogg.se

2019-07-15
16:47:14

Rent och snyggt....eller?

God eftermiddag.
 
Visst är det skönt att ha ett rent och snyggt hem att komma hem till. Där alla saker ligger på sin plats, inga leksaker som ligger golvet som man trampar på eller sparkar till. Inga smulor som det säger kras under foten när de smulas sönder ännu mer. Rena ytor som diskbänk, tvättkorgen är tom, ligger ingen ren tvätt i en enda stor hög. Smutstvätten ligger i trådback eller en tvättkorg och inte utspritt över hela gôlvet. Men det sägs väl att det inte är bra att ha ett för rent och snyggt hem för då har man inget socialt liv eftersom man hela tiden måste gå och städa och plocka. Sen är det ju guld värt om det är undanplockat innan man går och lägger sig och diskbänken är ren, snygg och tom innan kvällens slut eller att man åker bort.
 
Men vem försöker jag att lura, jag tycker iallafall att det är skönt om alla saker låg på sin plats för då slipper man bli osams för det händer ofta. Men det är väl det som kallas familj att vi gör lite som vi själva vill. 
 
Plus att det sparar en massa tid att leta efter just den saken som man letar efter. Jag lägger saker på en plats och sedan har jag glömt bort var, det får jag allt höra. Sen får ju jag en massa tillsägelser för att det inte är upplockat eller att jag har lagt en sak på ett ställe som jag glömt bort, det bevisar ju att jag har lite andra saker i hôvet men det tycker inte andra att jag har. Så allt detta är önsketänkande men jag kommer att jobba på detta och försöka göra mitt yttersta och bästa för att det kommer att bli så är. 
 
Förresten någon mer som känner igen sig?