Christians liv.blogg.se

2017-03-31
22:30:00

Jobbigt läge

Nu är det fredag igen, shit vad veckorna bara rullar på känns som det är måndag och sen fredag hur fort som helst. Det är samma sak som när den femte i varje månad har passerat så ops nu är det den siste i denna månaden. Tycker Mars har sprungit iväg liksom alla andra månader gör. Märks att jag inte är helt hundra återställd och att det kommer att ta ett tag.
 
Ikväll så blev det bio men vad dyrt det har blivit att gå på bio. Sen när vi sitter där så säger sambon det är 3D och jag kan lugnt påstå det var grymt jobbigt att titta på det och särskilt att ha två glasögon på sig. Men det blev avstampet mot vårt nya liv, kommer att uppdatera här hur det går men just nu känns det som det kommer att gå. Tror det kommer bli svårare för sambon än för mig.
 
Så dags att gå och lägga sig eller jag kommer att somna i soffan och sova där tills någon kommer och väcker mig. Kroppen känns helt slut och jag har matkoma deluxe.Helgen har massor att erbjuda så det är bäst att fånga dagen som den kommer men att göra det bästa av den.
 
Simma lugnt!