Christians liv.blogg.se

2017-04-30
11:33:13

Fartfylld helg

Skepp och hoj.
 
Jaha då var det den sista april nu och det går fortare och fortare med månaderna, så idag är det ju Valborgsmässoafton och kungen fyller år. Kan ju inte klaga på vädret i alla fall för det brukar ju vara kallt och regnigt. Tror inte vi ska göra så mycket denna dag mer än att vara hemma och ta det lugnt sambon jobbar dag och jag och sonen har varit ute på en promenad på cirka 6,8 kilometer, kan bara säga att det kändes i benen och det kan ju bero på att jag och sambon var inne på gymmet igår och tränade lite. Jag tyckte inte att jag tränade så mycket eller hårt men ont i benen fick jag i alla fall. Så nu gäller det bara att hålla ångan uppe med träningen så den inte tappas bort.
 
Igår kom en kompis på besök som man inte träffar så ofta men som man vet vart man har ändå. Det blev lite tjöt om allt möjligt, det blir ju så när det dröjer ett bra tag mellan mötena. Sen i fredags blev det en sväng till Tibro för att köpa ett nytt mobilskal och sonen charmade killen bakom disken till fullo så han kunde inte hålla sig för skratt så antar att sonen också ville göra sin röst hört angående vad jag skulle köpa för skal. Sen har det inte varit så bra här hemma då sonen har haft feber och varit allmänt gnällig och vad vi har kunnat se så är det en tand till på gång så det är inte lätt när man är liten att göra något åt det. Men idag skulle vi gå upp 06.30 och det gjorde vi och har hunnit med att tvätta, starta en diskmaskin, ätit frukost och tagit en promenad så jag vet två som kommer att vara trötta i eftermiddag/kväll. Men vad gör det vi ska ju inte demonstrera imorgon eller åka och titta på någon brasa ikväll vad vi vet.
 
Så idag blir det en far och son dag och det innebär fullt ös medvetslös för idag är sonen som vanligt så antar att det har gått över med tandvärken. Vilket är mycket bra och skönt men jag har inte ont av det för jag vaknar ju inte på nätterna när han gnäller utan sambon är mer lättväckt än jag.
 
Ha en bra Valborg och ta det lugnt vid alla eldar!