Christians liv.blogg.se

2017-10-25
11:41:37

Regning dag...

God förmiddag! :)
 
Nu är det dags sanningen kommer att komma fram men inte i detta inlägg och kanske inte i nästa heller men kanske i slutet av detta inlägg har inte riktigt bestämt mig ännu. Orkar du läsa så kommer du att se om svaret. Alltså blir tokig sonens skor och kläder ligger vid soffan och i soffan så nu går han här hemma och visar vart man har jackan och skorna. Men jag säger att vi inte ska gå ut i detta tråkiga väder för jag orkar inte ha en lerig sonen som sätter sig ner vid några tillfällen och då blir ju kläderna smutsiga och så roligt är det inte att tvätta. Vi gick en promenad igår och sonen fick bara åka i vagnen vilket han accepterade men ville nog helst få gå men det tar ju sådan lång tid och särskilt när man själv vill gå en promenad i sin egna takt. Men han var lugn och stilla vilket var chockerande. Men under denna vandring så hittade vi aliminium burkar att panta och en massa trasiga burkar som vi tog med oss hem. Jag menar varför slänger man ut burken när den är tom det är ju oftast pant på dem och den betalar man ju för. Sen var det rätt så många burkar som hade innehållit energidrycker så antar att det är många som dricker det för att vakna till liv. Åkte även och pantade dessa burkar igår och vi fick ut 18 kronor, vilket var mycket välkommet eftersom vi som barnfamilj brukar samla burkar när vi är ute och går men det är inte för pengarna eller jo kanske lite men mest är det för att inte djur ska skada sig på dem.
 
Sen har sambon sett de.... nu är det snart krig och det kommer att bli svårt att vinna men det ska göras en försök. För de har gjort intrång på mark som inte är deras och det kommer de att få ångra. Men det kommer att bli en svår och lång dragen kamp. Men skam den som ger sig sen är det upp till de styrande att ta ett beslut om vad som ska göras om olyckorna ökar. 
 
Nej kan inte hålla mig längre måste skriva sanningen och den är tada barn bajsar cirka 10-15 minuter efter de har fått en ny blöja på morgonen och lagom till man ska dricka sin kopp kaffe. Det är som att de känner på sig att nu är det dags att störa pappa genom att bajsa så han inte får dricka sitt kaffe det är så uträknat. 
 
Det var det, nu vet ni sanningen bakom avbrutna kaffepauser.