Christians liv.blogg.se

2019-09-28
11:50:20

Bowling eller något i den stilen

Goddag.
 
Blev visst ensam hemma med barnen idag, kan lugnt meddela att det har gått super smidigt. Jag har inte fått något skäll än men det kommer säkert komma. Så jag ger mig själv 5 tumme upp. Men idag har jag fått lite mer energi tror det kan ha att göra med gårdagen. Först stod det arbete på schemat,sen hem och greja lite men tiden bara rusade iväg. Kom på lite sent att det kanske var dags att göra sig iordning för att åka in till Skövde igen för att umgås lite med kussarna och syrran. 
 
Hade bokat bowling och en timme som gick så där, mest roligt då det blev en massa tjôt och en massa pikar mot varandra. För det var ingen som fick strike när den rosa käglan var längst fram. Strikarna kom sedan men det var ganska jämt och mycket trevligt. Sedan har jag nog inte bowlat på ett bra tag för tydligen så kan man chatta med de andra personerna som spelar på de andra banorna, så jag lärde mig något nytt igår kväll. Jag tyckte jag gjorde bra ifrån mig men det gick lite tungt på slutet men det var värt det.
 
Efter så blev det lite krubb som en Boston Celtic mycket god som vanligt. Blev en massa tjôt igen och planering för nästa träff. Men det var grymt bra underhållning när det var några som hade en möhippa eller ett bröllop på O`learys. Som sagt det var en grymt lyckad kväll, så antar att det var det som gav mig mer energi idag.
 
Nu ska jag återgå till mina sysslor så får ni ha en bra dag. :)