Christians liv.blogg.se

2019-02-22
10:43:21

Framtiden

God dag.
 
Idag är det en härlig dag med solsken och snö, det sistnämnda kunde ju ha stannat uppe i skyn och kommit ner som regn. Men så blev det inte det är svårt att tillbe vädergudarna. Men som tur är så vet jag inte hur framtiden blir och det är väl lite som vädret tur att man inte kan styra helt över framtiden men att man kan påverka den. 
 
Igår blev det ett besök till veterinären igen för Jackies ögon, det blev en titt och lite prover men proverna visade samma som för ungefär en månad sedan, tår produktionen är lika med noll på ett öga och cirka 4-5 på andra. Det blir till att droppa med olja och tårersättning i ögonen livet ut, men samtidigt så fick vi en remiss till en som är specialist på ögon för hundar så vi får se vad de säger. Sen finns det ju operation men det är inte aktuellt att göra så hon får saliv i ögonen istället, tänk dig själv när du ser en god kôttabete och det bara vattnas i munnen men att det också kommer en massa saliv i ögonen också. Så nu får framtiden utvisa vad som kommer att hända, vill ju inte att hon ska lida heller för det är ju jobbigt för henne men hjälper dropparna så blir det ett tag till vi har kvar henne. 
 
Men nu är det ungefär 9 dagar kvar och vi får väl se om det sker på utsatt datum eller inte, jag tror att det kommer att ske på utsatt datum. :)Fra