Christians liv.blogg.se

2018-12-05
20:44:07

Storebror ser dig.....

God afton kära läsare. 

Hörde idag på ett podavsnitt att Google sparar mycket om dig. De föreslår vad du ska söka på eftersom de ser vad du ofta söker på, så är Google så bra att använda? Jag menar allt vi gör ska övervakas av andra länder, snart kan jag väl inte gå skita med telefonen trots att den ligger i fickan. Vem vet vad som händer i fickan utan min vetskap....

Sen att Facebook inte tar ansvar för vad som publiceras eller att det är svårt att få bort et konto. För oftast så skapar du väl inte ett nytt konto på en sida för att logga in? När det går att logga in med Facebook eller ett googlekonto. För det är ju så svårt att komma ihåg alla lösenord hit och dit. Sen finns det ju ett sätt att komma ihåg de, skriv de i telefonen det verkar ju inte så värst smart det heller..... sen så lagrar ju Apple information om en när man använder fingeravtrycket för att låsa upp telefonen. Sen är det ju skull att nu köra med ögon igenkänning för att låsa uppe en iPad. 

Tjohooo välkommen till övervakningens ekop, vi är inte längre fria människor utan allt vi gör övervakas av några människor med för lite fritid. Vart kommer världen att ta vägen?