Christians liv.blogg.se

2019-12-09
19:22:15

Flicka VS Pojke

God kväll alla där ute.
 
Jaha nu är det december och snart så är det jul, tjohoo jul på hjul blir det ju för de flesta. Men det är en bit kvar innan upploppet börjar. Men tiden kommer bara swisha förbi så är det julafton och allt vad som hör den till. Men det är ju grymt svårt att hitta de perfekta klapparna till barnen, känns som det är lättare att hitta på saker till en 9 månader tjej än en 3 årig kille. Men det är ju ibland hugget som stucket då sonen ändrar sig flera gånger under en dag och säger sedan den vill jag ha, den vill jag ha. Vi ser bara pengarna och inte riktigt vilken sak han vill ha. För alla julklappar ska ju rymma i budgeten som är framtagen.
 
Sen känns det som att en flicka sätter våra nerver på prov, alltid något att säga eller vill vara med och bestämma på sitt vis. Hon skriker, slår och gör inte som vi säger håret blir bara kortare och kortare så vem behöver gå till en frisör. Antingen så river jag håret själv eller så gör hon det åt mig....Känns ju som att flickor är mer och mer benägna att vara framåt och de vill både synas och höras iallafall är det så i vår familj. De flesta vi träffar säger att henne kommer ni få problem med, men det har vi ju redan och jag bävar för tonåren.... antar att det är ett smakprov på vad som komma skall fast gånger tusen.
 
Jajaja sedan finns det ju en massa fina och söta kläder till flickor än pojkar. Fast jag känner att det är väl bra med en av varje för jag hade inte orkat med två flickor för det hade nog aldrig gått. Fast sedan är det ju annorlund från individ till individ men tjejer har en mer vilja och de vill helst få fram den och de ger sig inte heller förrän den går igenom. Sonen kan vilja en sak men inte få den och då tjura en stund för att sedan ha släppt det. Sedan kan det ju också bero på att dottern vill ju inte ha en massa saker som kostar pengar just nu, utan vill bara kunna ta sig från plats a till plats b. Sonen vet ju vad han vill ha och försöker att sätta oss på pottkanten. 
 
Någon mer som känner igen sig med att ha en flicka?