Christians liv.blogg.se

2017-05-28
21:21:45

Söndagsångest eller inte....

Hejsan, galjesan.
 
Nu är snart helgen slut och vilket underbart slut det blev på en annars bra och kanon härlig helg. :) Som jag skrev tidigare så var det ju släktträff igår i ett underbart väder, idag har det ju varit lika underbart men framför allt så kom det som jag har längtat efter hela tiden...REGNET det är ju så underbart att det inte finns ord som beskriver hur jag känner mig. Och veckan som kommer enligt min app talar om att det kan bli två härliga dagar med regn, jag vill bara ha mer och mer tills all pollen har dimpt ner så det tar slut på detta lidande snart. Sen var det ju en bonus att Arsenal vann FA-cupen och det mot Chelsea, sen att Tottenham kom före i ligan gör inte så mycket då de inte har vunnit en titel i år .)Sport
 
Idag har sambon jobbat delad tur och jag antar att jag ligger väldigt risigt till då jag kanske har gjort saker som jag inte borde utan att ha tagit upp de först. Men jag lever farligt för det är alltid lika roligt varje gång då hon blir arg och jag spelar dum på ett fjantigt sätt så hon inte kan bli riktigt arg på mig. Så idag har jag och sonen varit själva och det har gått superbra med tanke på att han har varit supertrött sen gårdagens galej, sen att värmen har tagit på honom också går ju inte att skratta bort. Han har till och med dragit ut en låda och kastat ner en massa köksredskap på golvet, kört på hundarnas vattenskål, försökt att ta tag i deras mat och sist men inte minst kört lite gå träning. Eftersom att jag antar att det är som vanligt att sonen sover när det är tyst är bara bullshit för idag så gick jag upp till honom efter 2,5 timme för att se om han fortfarande sov men inte då. Han satt upp i sin säng och tittade upp på mig när jag kom och var alldeles lyrisk. Vet ju att det är något på gång när det blir tyst om det finns barn i närheten som leker.
 
Igår gick jag upp 06.15 och tog en cirka 3,9 kilometerspromenad med Jackie det var kanon gött men sambon är arg på mig för att jag inte stänger av alarmet de dagar jag är ledig. Då hon inte kan somna om, vilket jag tycker är jätteroligt för jag säger hela tiden att ingen har tvingat upp henne. Idag gick jag upp klockan 08.00 efter att ha pratat och busat med sonen i en timme innan det var dags att gå upp. Sambon sa åt mig att ta det lugnt idag, hahaha skulle knappast tro att jag har gjort det. Då jag har gjort en massa saker samtidigt som jag har lyssnat på podcast, jag menar allting går så mycket lättare om man lyssnar på musik eller podcast när det man ska göra saker.
 
Ta det lugnt!