Christians liv.blogg.se

2017-09-29
14:03:22

Tiden springer iväg och jag hinner inte med.....

God eftermiddag kära läsare. :)
 
Shit vad tiden bara försvinner tycker det inte var länge sedan jag kunde lämna sonen på ett ställe och han var kvar där men det går inte längre. För nu är det ju sjukt roligt att gå och sträcka på sig för att nå saker som man inte ska nå, eller ta fjärrkontroller och särskilt kontrollen till apple-tv:n. Men det är roligt att se utvecklingen som sker med en människa men det är samtidigt skrämmande att vad kommer denna människa kunna åstakomma de närmsta åren? 
 
Var inne och handlade i torsdags och då stod han och hade koll på allt som stoppades i vagnen och det kan man lätt konstatera att armarna är extremt långa just nu för det sträcks efter allt möjligt. Sen att få gå själv eller nja ska jag vara ärlig så springer han iväg och har så bråttom att han snubblar men vad gör det bara jag får springa för mig själv och utforska vad som finns i affäreren. Sen att det finns en tre dubbelt stor spegel som mig är ju inte helt fel för det ju bara så kul att kolla in mitt snygga face, för det gör ju jag och pappa någon gång varje dag. Jag menar man måste ju se bra ut och inte en massa matrester i mungipan eller på kläderna. Men att ha strumpor och skor på sig är ju grymt jobbigt det är lika bra att ta av dem så fort det bara går så jag blir kvitt dem. :)
 
Det jobbiga just nu är att man får aldrig vara ifred på toaletten för det ska nästan alltid hinnas med att stoppa ner en leksak eller kanske till och med en mobil för det är ju roligt. :) Men det är sjukt jobbigt så fort någon går utanför dörren för då tror sonen att han kommer bli lämnad ensam,
 
Ne nu får jag nog ta och undersöka om han har bajsat igen för bytte ju blöja för 10 minuter sedan men det går sjukt fort när han bajsar för det är ju inte alltid så man hinner med när han låter. Men antar att jag ska skita i om eller när han har bajsat för han vill väl göra sina behov ifred som alla andra. För det går ju inte att skita i samma blöja som är nerkissad det är inte bra.
 
Ps jag fick inte välja några runda glasögon men jag anser att jag passar i runda glasögon.
 
Ne men ni får ha det så bra. :)