Christians liv.blogg.se

2018-03-25
21:51:11

Planering

God kväll.
 
Måste erkänna att jag inte är någon människa som vill planera men måste inse se att det är så det kommer att bli framöver. Men jag vill inte för det blir så jobbigt om det skiter sig med planeringen men vad gör det, kanske är lika bra att gå in med inställningen att det kommer skita sig så blir man inte så besviken över om det skiter sig.
 
Just nu öär det bara gröt i hôvet på¨mig för det ska planeras hur jag ska jobba, hur sambon ska jobba och vilka dagar sonen ska gå på förskola. Fattar inte hur detta vardagspussel ska läggas för just nu känns det som att pusslet består av 1000 bitar och det tar tid att lägga varje bit på rätt plats. Just nu är det jobbigt att planera upp dagen med vad ska göras efter frukost och innan lunch, jo kanske tvätta, diska eller plocka undan leksaker. Sen ska det ju funderas ut vad som ska göras efter lunch och fram till kvällen. 
 
Har även gjort detta nu för att bidra till samhället och alla dessa undersökningar men vad gör det. Det tog ju bara en vecka att fylla i dessa 43 sidor med en massa rutor men jag planerade när på dygnet som jag skulle fylla i dessa men nu är det gjort. Så att kunna planera upp min vardag kommer jag nog att kunna göra också i framtiden.
 
Ha en bra kväll, det ska jag ha och chilla lite till i soffan.