Christians liv.blogg.se

2017-06-20
23:19:37

Vad ska man säga och göra

Tjabba din krabba
 
Nu börjar det bli riktigt jobbigt här hemma får snart börja att sätta upp en massa grindar för galler fungerar inte så bra. Sonen ska vara med överallt och skiter i om det är en fara för hans liv genom att följa med på dessa upptåg som han vill. Idag så satt jag och skulle skita men det gick inte så bra då sambon lämnade sonen på gôlvet i badrummet och gick ut med hundarna. Visst är det roligt ibland och trevligt med en kompis när man är på toa och ska skita men inte i dag. Sonen skulle ta tag i allt möjligt som blöjhinken, pottan och en massa andra saker som råkade ligga på gôlvet. Det är samma visa varje dag att han ska rymma ifrån oss eller att han ska vara med oss men inte alltid kan det och då blir han en dramaqueen utan dess like. Det jobbiga är att vi har säkert ungefär likadan kroppstemperatur så när vi ligger och myser eller om han ska sova så blir det svettigt och det gör ju inte saken bättre att det blir varmt i huset så man inte kan sova ordentligt.
Funderar starkt på att vaddera hela huset så han inte kan gå och slå sig på saker och ting och att han inte kommer åt en massa lådor och skåp som han inte ska komma åt. Det är ju bara det att vardagen kommer att bli så mycket komplicerad om man måste flytta på en massa madrasser för att kunna ta fram en gaffel. Sen ska jag nog sätta en elastiskt rep runt han så jag kan dra tillbaka han ifall det skulle bli så att han befinner sig långt bort eller utom synhåll. Sambon sa åt mig att jag skulle göra en sak för ett bra tag sedan men har inte kommit ihåg det så ikväll blev jag påmind. Kanske dags att kasta ut henne ibland och tala om att hon kan komma tillbaka inom en timme så hon får ut och träna lite på egen hand. Sen börjar jag snart bli gråhårig på allt hundhår som ligger här hemma så snart kommer jag nog att skifta hårfärg till grått och det är inte bara livet som småbarnsförälder utan också som omvårdnads havare av hundar.
 
Funderar också på att lägga mig under en sten och titta fram om några år men det finns ju inte så stora stenar till mig så jag kan göra det. För ibland känns det bara som att jag trampa i lera/gyttja men kommer ingen vart och gör jag det så är det alltid någon som står i min väg och vill göra livet surt för mig.