Christians liv.blogg.se

2023-02-28
12:48:24

Handla online eller fysiskt i butik?

Goddà. 😀
 
Igår var det dags att handla hem lite råvaror, livsmedel och andra saker som man behöver ha hem. Jag tog med mig ombyte till jobbet för att kunna åka och handla efter jobbet. Men sedan kom det ett sms där det stod.
 
Ska du handla efter jobbet? Eller ska jag lägga en onlinebeställning och hämta den själv?. 
 
Tiderna som fanns passade inte in, antigen skulle jag inte ha hunnit och hämtat varorna eller så skulle jag fått vänta några timmar efter jobbet. Så det fick bli att sambon la en onlinebeställning och hämtade den själv.
 
Jag tror att mycket har med att göra för sist jag åkte och handlade i butiken så tog det 2 timmar för mig att få allt ner i kundvagnen. Sedan visste jag inte riktigt vart allt låg i hyllorna heller. För jag missade vissa saker som gjorde att jag fick gå tillbaka  och hämta dem. Sedan blev det nog för många frågor också om vart ligger den saken, eller vart hittar jag de livsmedeln. Sedan hade de gjort om så jag hittade inte direkt vart allt låg. Sedan var det ju konstiga saker som jag inte ens vet vad det är för något. Och jag vill ha en lista som är uppbyggd utefter hur butiken är uppbyggd.
 
När jag kom hem så fick jag till svar. Jag orkade inte skriva in i minsta detalj på vad du skulle köpa med hem. För sist jag handlade så missade jag vissa saker. Så nu tror jag att jag inte kommer att få handla hem livsmedel något mer. Men är man knappt i butiken utan man online handlar oftast så är det inte så lätt handla när man inte vet vart sakerna är. 
 
Så efter denna gången så kommer jag nog inte att få storhandla utan kommer nog få små inköpslistor förhoppningsvis för att kunna bevisa att jag kan handla. 🤣