Christians liv.blogg.se

2020-06-28
15:52:59

Gröna fingrar

God eftermiddà.
 
Ja nu har jag införskaffat lite nya saker till hushållet. Men jag tycker ju om att påta lite med växter och se dem växa och frodas. För det ger ett sådant lugn av att se växter växa och bli större för de ger en rogivande känsla. Sedan är det ju mer speciellt om jag har drivit upp växterna själv, men det krävs ju mycket tid och ork för att kunna göra men då när jag ser resultatet så blir det en extra push då jag ser att jag verkligen kan lyckas med något.
 
Här hemma är det tydligen jag som har hand om de gröna växterna och blommorna så jag får väl ta dessa plantor under mina vingar och se till så att de får det bra också. Finns det något skönare att sätta sig med fingrarna i jorden och bara få dra lite och känna värmen och hur den silar sig mellan fingararna. Sedan är det ju ett jobb att se till så inga växter dör men det är också roligt att få en utmaning.
 
Men det bästa av allt är ju att se till så att ogräset försvinner för det är en obeskrivligt skön känsla varje gång jag drar upp ett ogräs som inte ska vara där, men jag vet att det kommer inte dröja länge förrän det kommer ett nytt ogräs att ta bort. Så jag tycker det är härligt med gröva växter och blommor mer sådant åt folket. Sen behöver man ju inte alltid byta blommor samtidigt som det byts årstid. Men dessa ska jag ta hand om så gott jag kan.