Christians liv.blogg.se

2017-12-12
22:00:53

Snö eller något vitt iallafall.

God kväll mina kära läsare.
Får snart ett utbrott och jag menar det. Clifford är inte sig själv utan han är helt orolig följer en överallt och jag är inte van vid att han följer med mig och lägger sig vid mina ben när jag ska skita. Är ju van nu vid att sonen är med på alla toalettbesök men inte hunden. Sen ska han hela tiden vara med och kan inte lämna han själv för då blir han orolig. Sen prövade sambon att ta med han upp på övervåningen och då blev han tydligen trygg. Kanske kan bero på att hon var hemma då, nu sitter jag på övervåningen och har tagit med han upp men vad hjälper det han har gått fram och tillbaka 8 gånger och kan inte komma till ro. Nu så ligger han och skakar så att han är trygg, nja skulle inte tro det.....Men att han skakar kan ju bero på att han är gammal och börjar frysa men jag orkar snart inte med mer.
Nu har ju all denna snö kommit som alla har väntat på. Barnen börjar ta fram sina pulkor och åker i backarna. Visst är det fint med lite vitt puder på marken som gör att det lyser upp denna mörka årstid men vad gör det om några veckor för då vänder det hurra. :) Vi tog fram sonens pulka också för att kunna fotografera han i den. Bilderna blev faktiskt riktigt bra och jag är nöjd med de jag tog. Sen så finns det en här hemma som gillar snön och kylan extra mycket och det är Jackie hon har inte vant sig vid att vara ute längre perioder. Men nu när vi kan släppa henne lös i trädgården så kanske det kommer att hjälpa att hon vill vara ute mer. 
 
Ps Börjar snart bli klar med julklapparna har bara en kvar känner mig aningen stressad ändå.....
 
Jaja nog med mitt skrivande och tjôtande nu ska jag titta lite på serier och slösurfa lite på datorn nu innan sambon kommer hem. Ha det så bra så hörs vi.