Christians liv.blogg.se

2018-02-24
20:52:23

Rensa tankar...

God kväll. :)
 
Det finns ju en mask som bara är för mycket ibland och vi kommer superbra överens men andra gånger så hatar vi varandra. Denna mask drabbar alla någon gång under livet fast de inte vill veta om det, hos andra så hänger den oftare än hos andra och jag tänker ju på latmasken såklart för det har det ju varit idag. Strålande sol och underbart väder att strosa runt ute och inte göra någonting eller ja jag har ju fotograferat. Jag menar det är ju bara att sparka bort latmasken och ta tag i saker, fast det ibland är göttigare att inte göra något och vila upp sina batterier. Men ändå så är det ju dumt att inte göra något vettigt av tiden det gäller ju bara att kompromissa att sitter jag och tittar på denna ishockeymatch så måste jag göra detta efter eller innan. Men sen är det ju ibland så trôkigt att lyssna på detta mellansnack eller vad man nu ska kalla det kanske kallprat mellan periodpauserna.
 
Idag blev det håll i er nu 3 promenader, ja vad har hänt med mig tror jag börjar bli sjuk men har inte märkt av några avvikande symptom förutom de vanliga som jag allltid har men de går ju inte att bli av med.
 
Idag på morgonpromenade så filmade jag lite och det är ju så rofyllt att höra vatten forsa. Sen gör det inget att det är minus 8 grader när solen tittar fram så det blir lite påfyllning av D-vitamin för det behövs ju verkligen nu när man känner sig likblek och bara trött. Sen kommer ju latmasken ibland och knackar på axeln och säger var kvar inne för det är ju så kallt och mycket snö ute. Det är då man ska ta latmasken och sparka den så långt bort det bara går, det är bara att palta på sig alla kläder och gå ut. Man mår så mycket bättre efter att ha gjort lite byte i lungorna och samtdigt rensat tankarna. 
Så gå ut nu och njut av denna underbara årstid. :)