Christians liv.blogg.se

2017-07-31
11:05:14

Veckor....

Hej igen :)
 
Nu är det måndag igen tjallalaaa och det innebär en ny vecka med nya utmaningar.Yeah!
NU börjar vi komma in i rutiner här hemmma och jag menar oj vad svårt det var då det bara är jag, sonen och två hundar hemma på dagarna. Iallafall fram till 14 ungefär då sambon är ute och smalar in cashen. 
 
Vi tar lite dagen som den kommer fast vi försöker att hålla på rutinerna som sakta men säkert börjar komma tillbaka. Det gäller ju bara att visa vem som är mest envis, tror sonen också är ganska envis av sig om jag säger så. Han vägrar sova ibland utan ska bara vara med överallt och det går ju inte riktigt, sova eller vila måste man ju också göra. 
 
Vi har köpt en lekhage och det är underbart att kunna sätta han i den och kunna gå och greja med andra saker utan att undra vart är han nu vad gör han nu? Det är för tyst vad kan han ha hittat på nu? Men ibland är det lika bra att låta han göra saker som att hasa sig runt själv och utforska vad som har ändrat sig. Vi har också satt upp två myggnät så nu kan fönstren vara öppna dygnet runt utan att man behöver tänka kommer det in en mygga och ska ta mitt blod. Jag menar det är ju en jobbig tanke att hela tiden behöva tänka. 
Jag anser att jag håller iordning bra här hemma försöker att göra saker som tar mindre än 5 minuter att göra så fort jag kommer på dem då jag inte har uppdaterat min att göra lista än. Men det kommer säkert att göras någon gång om jag inte hinner göra alla saker innan de skrivs upp för då känns det ju bara konstigt. Som att börja att barnsäkra på olika områden. Eftersom sonen inte kan vara still på ett ställe utan ska bara fara och flänga.
 
Sambon sa att det bara var mammor, kvinnor och unga tjejer som står framför spegeln och tar selfies. Men hon har hotat att lägga upp denna bild på min facebook, så jag tar och lägger upp den själv här. Jag och sonen står och tittar oss i spegeln varje dag flera gånger om dagen för att se hur snygga vi är och det gillas inte av sambon då hon knappt tittar i spegeln.
 
 
Alla har vi våra egna sysslor när vi sitter på toaletten och oftast så sitter vi och spelar spel på telefonen eller så surfar vi på den. Men jag har min egna coach och kompanjon, tycker alla ska ha en toalett kompis. :)