Christians liv.blogg.se

2018-11-27
17:22:02

Träning eller vad?

Goder afton.
 
Idag var vi på Stellas lekland ett ställe som ligger i Skövde och vi ansåg att det var dags att rasta ongen. Inte för att vara sån men vi lever fortfarande kvar i vissa genus saker, som att kvinnor ska laga mat, städa, tvätta och diska  för det är ibland så att jag får frågan kan du tvätta. Funderar på att svara nej det gör tvättmaskinen, men hittills har jag inte stött på patrull. Vi karlar ska ta hand om teknik,bilar och leka med barnen.
 
Onej nu movewalkade jag ifrån ämnet, men idag på leklandet så var det övervägande farsor som lekte med barnen. Mammorna satt och drack kaffe och tjôtade, det hände väl att de tittade men inte efter deras barn. Då undrar jag hur gamla barnen är och om de kan ta hand om sig själva eller varandra? Men varför är det nästana alltid så att är farsorna som leker med barnen kan det vara så att de inte anser att det är så farligt om de vurpar och slår i hôvet. Men skulle det börja blöda så är det ju lite allvarligare.... Men fattar inte föräldrar som sitter och pratar med varandra som om de inte har setts på flera veckor, och barnen springer omkring och ingen har koll på dem. Men priset tog när det kommer fram en tjej till mig och undrar om jag sett en blond tjej som ser ut som en bebis. Ungen som frågade skulle jag tippa på var fyra år och "bebisen" var två år. Vart var föräldern jag anser att det är förtidigt att lägga ett så stort ansvar på ett barn.
 
Men det är ju som att springa på gym, jag anser att jag tränar de flesta muskelgrupper som finns i kroppen genom att vara på ett lekland. Jag menar det är huvudet, benen, armarna och flåset. Det är bara upp och ner fram och tillbaka och inte minst att hålla koll på ongen bara det är ju träning. Jag menar 2- åringar är ju ungefär som Flash vips så är de borta och man får panik och börjar använda hökögonen för att hitta de. Svar ja karlar kan också ha sådan fast de kanske inte används så ofta. Så min uppmanning kör ett pass på leklandet och du kan hoppa över träningen. 
 
Ha dè så bra..