Christians liv.blogg.se

2020-01-29
10:00:03

Förkylning eller något annat?

God möra. :)
 
Idag är det mycket att göra enligt mig själv men det är nog inte alla här hemma som tycker det samma. Jag har ju min egna att to do lista som aldrig blir någor gjort på och det har jag ju mig själv att skylla på att det inte blir gjort för det finns den massa andra saker som är roligare att göra.
 
Men just nu är det förkylning som står på schemat, vi alla har nog fått en liten släng av det här hemma men det är ju inte så att vi går under av den. Men det är lite jobbigt att inte kunna andas genom näsan och att hele tin behöva snyta snoken för det blir så täppt i den. Men det gör ju inget för dotera har det nog värre för hon har nog fått lite förkyldning plus att det kommer en hörntand just nu för hennes humör är inget vidare. Hon är ju bestämd annars men nu blir hon gnällig för nästan ingeting, vill bara ha flytande mat eller dricka för det är väl obehagligt att behöva tugga en massa. Jag förstår henne det är inget vidare att behöva ha ont i munnen. Men igår mosades maten med en stavmixer och då fungerade det jättebra att äta. :) 
 
Så idag blir det besök på BVC för att säkerställa att det inte är något med öronen, för de tog hon sig för häromdagen. Skulle vara skönt om det inte var något med öronen. Men jag har kunnat peta och irritera runt om utan att hon har försökt att göra sig av med med min hand.